Η NASA προειδοποιεί ότι ο πέμπτος πιο επικίνδυνος αστεροειδής μπορεί να συγκρουστεί με τη Γη το 2022 | βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 14:40 ET (19:40 GMT) Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

Παίζω



0:51


Δημοσιεύτηκε στις 21:18 ET (02:18 GMT) Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Η προέλευση του σύμπαντος μας βρίσκεται κάτω από το τηλεσκόπιο της NASA


0:51


Δημοσιεύτηκε στις 12:46 ET (17:46 GMT) Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Spirex, το τηλεσκόπιο που θα μελετήσει το Big Bang


1:08


Δημοσιεύτηκε στις 15:20 ET (20:20 GMT) Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ο αστρονόμος προτείνει εξωγήινη ζωή


0:57


Δημοσιεύτηκε στις 19:49 ET (00:49 GMT) Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Η NASA σχεδιάζει το 2021


0:39


Δημοσιεύτηκε στις 19:49 ET (00:49 GMT) Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού


0:53


Δημοσιεύτηκε στις 17:03 ET (22:03 GMT) Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Έτσι θα γιορτάσουν το τέλος του έτους στο διάστημα


1:02


Δημοσιεύτηκε στις 20:45 ET (01:45 GMT) Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ένα τεχνητό αντικείμενο που βρέθηκε σε αστεροειδή δείγματα


0:36


Δημοσιεύτηκε στις 10:22 ET (15:22 GMT) Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Τα καλύτερα της NASA και του διαστήματος το 2020


8:00


Δημοσιεύτηκε στις 20:11 ET (01:11 GMT) Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

NASA: Δείτε πώς θα συλλέξετε δείγματα στον Άρη


0:48


READ  Google Pac-Man, Hello Kitty, Gundam mechs και άλλα προστίθενται στην αναζήτηση AR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *