Το Type English μετατρέπει τις πέτρινες μπάρες σε σπίτια στην ύπαιθρο

Υπάρχουν τύποι στούντιο αρχιτεκτονικής Εχει μετατραπεί Το ερειπωμένο ριζικό έγκαυμα του Ντέβον, Αγγλία, Σε ένα Σπίτι Το οποίο κρατά τους πέτρινους τοίχους 200 ετών.


Με έδρα το Λονδίνο Τύπος Επίβλεψη της μετατροπής του Redhill Burn, το οποίο καταλαμβάνει ένα απομονωμένο σημείο σε μια έκταση 25 στρεμμάτων που ήταν προηγουμένως μέρος μιας μεγάλης γεωργικής γης, για να μετατρέψει τη γεωργική γη σε ένα οικολογικά μικρό πεδίο ως μέρος ενός μεγαλύτερου έργου.

Κορυφή: Ο τύπος έχει μετατρέψει έναν αχυρώνα στο Ντέβον σε σπίτι. Πάνω: Το στούντιο έχει προσθέσει στέγη αλουμινίου

Το σπίτι 199 τετραγωνικών μέτρων χτίστηκε αρχικά το 1810 ως αλώνι σιταριού και υπόστεγο βοοειδών.

Πριν από την ανακαίνιση, ο αχυρώνας ήταν σε ερειπωμένη κατάσταση, με την οροφή να λείπει και τους υπόλοιπους πέτρινους τοίχους να καλύπτονται από ζιζάνια.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης, ο στόχος του στούντιο αρχιτεκτονικής ήταν να διατηρήσει το υποδειγματικό έργο της γεωργικής μηχανικής ενώ χτίζει ένα κατάλληλο σπίτι για σύγχρονη οικογενειακή ζωή.

Πέτρινοι τοίχοι του Redhill Burn
Το στούντιο διατήρησε τους αρχικούς πέτρινους τοίχους του αχυρώνα

«Θέλαμε να επαναφέρουμε τον χαρακτήρα του κτιρίου στην αρχική του μορφή και να είμαστε πολύ σαφείς για το τι ήταν παλιό και νέο, τα πέτρινα όστρακα του μνημείου και την ομορφιά του άγριου αγροτικού περιβάλλοντος», είπε ο Τάιπ.

“Όπως είδαμε στο τοπίο, θέλαμε να το δείξουμε με την επανεγκατάσταση της οροφής με ήπια φύλλα αλουμινίου, κάνοντας την αρχική οροφή να φαίνεται” φάντασμα “σε ένα ελαφρύ, ανακλαστικό υλικό.”

Το εσωτερικό του Redhill Burn
Μια γραμμή από πέτρινες κολώνες περνάει στον κάτω όροφο

Η τεχνική σχεδιασμού διατηρεί τους πέτρινους τοίχους του κτιρίου και χρησιμοποιεί υπάρχοντα όστρακα όπως βρέθηκαν, συμπεριλαμβανομένων όλων των παρεμβάσεων στο αρχικό χούμους.

Τα παράθυρα με κοινά πλαίσια τοποθετήθηκαν σε βαθιά έκθεση για να επιτρέψουν τη μέγιστη πρόσβαση στο φως.

Έξω από τα μεγάλα ανοίγματα που είχαν αρχικά φτιαχτεί για βοοειδή, υπάρχουν τώρα τοξωτές περιστρεφόμενες πόρτες που διατηρούν σύνδεση με το εξωτερικό.

READ  Η δολοφονία 14 κοριτσιών από έναν άνδρα γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία δεν παρεμβαίνει θεωρώντας ότι είναι φάρσα
Χώρος σπουδών στο Redhill Burn
Ξύλινη επένδυση χρησιμοποιήθηκε σε όλο το εσωτερικό

Η κάτοψη του σπιτιού πληροφορείται από τις πέτρινες κολώνες μέσα στον αχυρώνα. Υποστηρίζουν μια νέα κατασκευή δαπέδου και οροφής από Douglas Fur, σχεδιασμένη να εκφράζει τον ρυθμό και την απλότητα των παραδοσιακών παραδοσιακών αγροτικών κτιρίων.

Το στούντιο πρόσθεσε, “Το μήκος του σκελετού της στέγης είναι μεγάλο”, χρησιμοποιώντας μικρότερα τμήματα από ξύλο και χάλυβα, επιτρέποντας στη δομή να κάθεται ψηλότερα από ένα συμβατικό ζευγάρι και τονίζοντας το ύψος, τη μορφή και την κλίμακα του χώρου. “

Τα ανεξάρτητα στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στο αγγλικό πλατάνι χρησιμοποιούνται και στα δύο επίπεδα για να καθορίσουν τους κύριους χώρους και να διατηρήσουν τον συνολικό όγκο και ρυθμό των χώρων κατά το σερβίρισμα.

Η κυψελοειδής διάταξη στον κάτω όροφο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια κουζίνα, το καθένα με τοξωτές πόρτες που δημιουργούν μια γραφική θέα.

Ζωντανή σάλτσα σε μετατροπή καμπίνας
Η κύρια κατοικία βρίσκεται στον επάνω όροφο

Στον επάνω όροφο υπάρχει ένας ανοιχτός χώρος καθιστικού και τραπεζαρίας που έχει κρατηθεί από ανεξάρτητες μονάδες που χωρίζουν αυτόν τον κοινωνικό χώρο από τη μελέτη στο ένα άκρο και ένα ντους στο άλλο άκρο.

Η παλέτα υλικών που χρησιμοποιήθηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια του έργου προσπαθεί να συμπληρώσει τους αρχικούς τοίχους και κολώνες από γύψο από πέτρα και ασβέστη ενώ διαχωρίζει αυτά τα υπάρχοντα στοιχεία από τις νέες παρεμβάσεις.

Σαλόνι στον αχυρώνα
Η οροφή της δομής είναι ορατή στην κύρια κατοικία

Εκτός από την επίβλεψη του αρχιτεκτονικού έργου, το TYPE συμμετείχε σε όλες τις εσωτερικές εργασίες καθώς και στο σχεδιασμό περιβαλλοντικού τοπίου, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας λαχανόκηπου, περιθωρίων αγριολούλουδων, μπάτσων και κήπου.

Μια πίστα πρόσβασης είχε εισαχθεί προηγουμένως στον προσβάσιμο χώρο, ενώ οι υπηρεσίες που περιλάμβαναν νερό και ηλεκτρικό ρεύμα παρέχονταν με αντλία θερμότητας πηγής αέρα για τη θέρμανση του σπιτιού.

READ  Αστυνομικός κατηγορείται για αναζήτηση σχέσης με γυναίκα
Ξυλόσομπα στο σαλόνι
Στο σαλόνι τοποθετήθηκε ξυλόσομπα

“Ο Redhill Burn μας έδωσε τη μοναδική ευκαιρία να ηγηθούμε του σχεδιασμού και της κατασκευής ενός έργου”, δήλωσε ο Tom Powell, διευθυντής του TYPE.

“Το έργο αντικατοπτρίζει τις αρχές της πρακτικής μας και τη συνολική μας προσέγγιση, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας στο τοπίο, το κτίριο, το εσωτερικό και το σχεδιασμό επίπλων και εξετάζοντας όλες τις λεπτομέρειες για το πώς διαμορφώνονται οι λαβές των θυρών από τον τρόπο τοποθέτησης κάθε πέτρας.”

Τραπεζαρία στον πρώην αχυρώνα
Υπάρχει επίσης τραπεζαρία στον επάνω όροφο

Το TYPE ιδρύθηκε το 2013 από τον Powell με τους Sam Nelson, Oggy Rustic και Matt Cooper.

Αλλού στην Αγγλία, η Turner Works μετατράπηκε Αχυρώνας ολλανδικού στιλ Η Sandy Rendel μεταμόρφωσε τον αρχιτέκτονα όταν οι Cotswolds βρίσκονταν σε εξοχική κατοικία Ένας αχυρώνας στο Σάσεξ Και είναι καλυμμένο με χαλί και ατσάλι.

Είναι από φωτογραφία Ρόρι ΓκάρντινερΤο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *